A levegő tisztítókról Kockázati tényezők
A technika fejlődése nagy mértékben segíti életünket,ugyanakkor új veszélyforrásokat rejt: •a környezetszennyezés egyre többfajta betegséget okoz •a por, az allergének, az irritáló anyagok,a vegyszerek nagymértékben szennyezik a környezetet •a légkörbe minden évben több millió tonna szennyeződés kerül •a beltéri levegő méreganyag tartalma 50-80%-al magasabb,mint a kültérben, az otthonunk modernizálódásának köszönhetően. •allergiás tünetek jelennek meg a penész, pollen, rovarok, atkák jelenlétének következtében. Az ember nem tudja megváltani a világot, de önmagán és családján segíthet. Egy hatékony, innovatív eszköz, amely minden család segítségére lehet.
Működés közben micro-környeztünket hatékonyan tisztítja, és a természetben zajló folyamatokat reprodukálja. Kristálytiszta levegőt varázsol a lakásban, amelyek negatív ion tartalma magas, olyat, amilyet a vízesések közelében tapasztalhatunk.
Ez a legújabb technológia, amely hatékonyan veszi fel a harcot, a szervezetünket érő hatásokkal szemben, azáltal, hogy a közvetlen környezetünket élhetővé teszi. Szűrőegységek:
- hepa H13: Ezen, a szűrőegységeken nem tudnak áthatolni a szennyező anyagok, így a készülék csak a tiszta levegőt engedi a zárt térbe, miután a negatív ionokkal feldúsította azt. Kiszűri az allergén anyagokat (gombaspóra, pollen, por, poratka ...)
- aktív szén: Megköti a kellemetlen szagokat pl.: ételszag, dohányzás ...
- fotokatalikus szűrő
- UV: Elpusztítja a levegőben lévő mikroorganizmusokat. Ezzel minimálisra csökkentve a fertőzés lehetőségét. Ez kis gyermekek esetében lehet fontos influenzás időszakban.
- ózon generátor Fertőtleníti a levegőt, illetve frissebnek érezzük tőle a levegőt
- ionizáló: A természet úgy alkot negatív ionokat, hogy az elektronokat a levegő semleges részeivel kapcsolja össze.
﷯Ezt az elvet követve alkották meg tudósok az elektromos kisüléssel dolgozó generátor-egységet.
A negatív ionok semlegesítik a pozitív ionok káros hatásait, így segítve a szervezet bio-energikus mezejének helyreállítását.
Ezáltal javul az általános közérzet is. Negatív ionok hatásai:
(tokiói egyetem kutatásai)
- a test energiaszintjének növelése
- anyagcsere jótékony befolyásolása
- immunrendszer erősítés
- serkenti a vérkeringést
- stressz, alvászavar, depresszió enyhítése
- erősíti a szellemet
- segít a koncentrációban, javítja emlékezőtehetséget A készülék korszerű kialakítású, és a letisztultság jellemzi.
- klasszikus és modern környezetben is megállja a helyét.
- kezelőegysége könnyen megismerhető, használata elsajátítható.
- távirányító egységének köszönhetően kényelmi szempontjainkat iskielégíti - felhasználóbarát, és energiatakarékos készülék A készüléket több módon is beállíthatjuk:
- manuálisan
- automatikusan szabályozza magát a levegő szennyezettsége alapján
- meghatározott időpontokra is beállíthatjuk a készüléket
- éjszakai üzemmód